ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Hva skjedde med triathlonvloggen?

BetraktningerPosted by Ole-Morten Munz Sat, May 19, 2012 22:08:44

Jeg hadde jo så store planer for video-blogg-virksomhet i vinter. Jeg tenkte jeg skulle filme meg selv ved jevne mellomrom og fortelle litt om hvordan min trening mot sommerens Ironman debut gikk for seg. Hittentils har jeg kun lagt ut to videoer. Jeg filmet riktignok en tredje bloggsnutt også, men den ble preget av tull og tøys. På slutten av filmen lager jeg en slags maske av dopapir og later som jeg raner en bank. Desverre er jeg ikke tøff nok til å legge ut slikt på den åpne, vide verdensveven.

Det stod "Seriøs" på russelua mi, den gang jeg var russ. Det var liksom navnet jeg fikk av russekomiteen, en gjeng med kule folk jeg ikke egentlig kjente. Jeg forstod aldri helt om det var ironisk ment. Uansett var det nok til at jeg forstod at forskjellen mellom den personen man føler man er, og den personen folk tror du er, den kan være ganske stor. Så får man spørre seg om det egentlig gjør noe. Faktum er jo at ens egen oppfatning av seg selv ikke nødvendigvis stemmer den heller.

Triathlon. Jeg har de siste ukene hatt vondt i kneet. Dette er sykkelrelatert og sykkelformen er ikke all verden. Heldigvis har mine kranglete leggmuskler plutselig vist tegn til å ville spille på lag. Så om sykkelformen er laber, er løpeformen bedre enn den har vært på mange år. Jeg ser et lys i tunnellen for at jeg skal klare å løpe brukbart i de nært forestående triathlon. Svømminga derimot... Jeg klarer nå å crawle et godt stykke (1000m++) uten å føle at jeg drukner. Desverre står farten på stedet hvil. Jeg er nødt til å få ut fingeren for å få orden på teknikken.

Helt til slutt et bilde tatt fra leiligheten min for en liten stund siden.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fattern Sun, May 20, 2012 10:15:29

Overaskende ,det er jo liv i loggen. Interresant betrakning om personlighet. Godt å høre at leggene er bedre og crawlingen begynner og ta form .Tenker nok at kneet kommer seg igjen med litt forsiktig tilpasning til nye sykkelsittestillinger. Og flott bilde av utsikten.