ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Kynisk Schynisk

BetraktningerPosted by Ole-Morten Munz Mon, November 28, 2011 16:19:44

Nå for tiden bor jeg ikke lenger på Ammerud. Jeg bor på Oppsal. Forskjellene er ganske store. Først og fremst har jeg større plass. Dernest har jeg fått noen superrøykere til naboer som bor rett under meg. Denne superrøykingen gjør at jeg både titt og ofte får røyklukt inn på soverommet og på badet. Ordensreglementet er fylt med regler for alt mulig rart man ikke skal få lov til finne på. Det er feks. ikke lov å røyke i oppgangen eller bråke om natten. Men det finnes ingen lover mot å røyke så hardt at naboene ufrivillig blir passive røykere. Jeg lurer på om noen har prøvd denne problemstillingen i rettsvesenet. Kan man nekte noen å røyke i sin egen leilighet dersom det plager andre?? Kanskje blir det meg som tar dette til retten. Men så lenge det blåser lett fra sør synes problemet, for min del, å være minimalt. Så får vi se.

Ellers kan jeg nevne at jeg har litt utsikt, eller flott utsikt, som megleren kalte det. Kan se Holmenkollen fra både stue og kjøkken. Det er riktignok et tre som står veldig i veien for utsikten, men det får jeg bare leve med. Har ikke tenkt til å stå å glane ut av vinduet hele dagen. Ikke før jeg blir gammel.

Ironman på Hawaii er et av de kuleste idrettsarrangementene i verden. Det er så kult at man ikke bare kan melde seg på. Man må kvalifisere seg. Og kvalifiseringen er fordelt per årsklasse(evt. proffklassen), så kampen om plassene er knallhard. Jeg har fryktelig lyst til å være med, men innser (etter studier av de siste års resultatlister) at det skal holde hardt. I det minste har jeg begynt å trene litt svømming. Om ikke annet kan det være gøy å få til denne fordømte crawl teknikken. Tror syklingen skulle gå relativt greit (!?), løpingen går med mye trening(...), men det å ikke drukne i havet med magen full av vann, det kan bli en verre oppgave. Derfor må jeg forsøke å bli venn med det våte element, som desverre er klorvann på denne tiden av året.

Så til slutt et bilde av en okse. Og jeg spanderer en porsjon frokostblanding på de som kan gjette hvor dette bildet er tatt hen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.