ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Alt kan skje, med mitt kne

SportPosted by Ole-Morten Munz Fri, June 17, 2011 15:10:18

Jeg tenkte det var på tide med en oppsummering av sykkelsesongen så langt. Konklusjonen er ganske klar; jeg er ikke i min beste form. Jeg mangler styrke i beina og er ikke helt på topp kondisjonsmessig. Det positive er at stayer-evnen virker å være ganske god. Dessuten har jeg fått en kul i kneet som vokser. Denne kulen skyldes en skade pådratt under Terrengsykkelrittet.

Terrengsykkelrittet:

"Æhh, gikk sånn passe. Langt bak i starten, men kjørte meg inn i løpet etterhvert. Slo kneet opp i styret halvveis og fikk noen skrammer. Tam i beina og dårlig form. Men rittet er særdeles morsomt"

Montebellorittet:

"Knallhard start. Fikk syra og pustet som en liten hvalross. Klarte aldri hente meg helt inn igjen og syklet dårlig i terrengpartiene. Kom greit i mål med stinne lår."

Vestmarksrittet:

"Litt langt bak i starten, men kroppen føltes mye bedre enn på lenge. Kom med i en halvgrei gruppe. Super-desverre fikk jeg - som følge av de steinete utforkjøringene - en punktering på bakhjulet. Jeg knotet det til og sleit med å få på hjulet etter bytte av slange. Tapte mer enn 4 minutter og da gikk lufta litt ut av ballongen. Formen bedre selv om resultatet ikke stod i stil til hvordan jeg følte meg. Manglet trøkk i beina på flatene, kjørte ok i bakkene."

Raumerrittet:

"Kom nok en gang litt bakpå i starten. Måtte løpe masse med sykkel i de to første terrengpartiene grunnet søle og leire fra en annen verden. Fikk "hold" av denne løpinga og kunne ikke yte skikkelig. Mistet seinere en stor gruppe - grunnet taktisk bommert. Havnet sammen med tre stykker som var lite gira på å kjøre sammen og vi tapte masse tid på de siste milene på asfalt. Slik er det å kjøre i eliteklassen, lit bak i feltet mister folk ofte motivasjon og man taper mye tid ved å kjøre sammen de. Uansett føler jeg at jeg mangler kraft på slettene."

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.