ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Bronse er Bra

SportPosted by Ole-Morten Munz Mon, January 10, 2011 17:03:22
Miraklenes tid er ikke over. Det finnes sikkert flere saklige og svært gode grunner til at jeg faktisk endte på pallen i NM i vintertriathlon. Allikevel; en god dose med mirakelkraft må ha vært i sving denne andre søndagen i januar 2011. Er jeg så god, eller var det bare flaks. Jeg vet ikke riktig.

En ting er sikkert og det er at jeg gjorde en ganske så god jobb på sykkeletappen(løp-sykkel-langrenn). Det var grusomt løse forhold og det hele føltes som et uendelig slit. Men det er som de sier: When the going gets tough, the tough gets going. And I got going. Noe som betyr at jeg er ganske så tøff.

Nok skryt fra min side. Jeg vil jo ikke bryte janteloven og motta like mye kritikk som det Petter Northug Jr. gjør. Det er mulig jeg er en bedre taper enn Petter, men han er på sin side veldig mye flinkere til å vinne enn det jeg er. Dessuten liker jeg fyren.

Elgen har jeg ikke sett på lenge. Kanskje den sover, kanskje den er i syden. På andre kontinenter finnes reinsdyr som legger ut på lange vandringer hvert år.(Gjør et google søk på "reindeer migration") Det er såkalt trekk-rein. Om denne trenden sprer seg så kanskje vi får trekk-elg i Norge. Det ville vært spektakulært. Lurer på om de vil svømme over til Danmark, eller om de får plass på danskebåten. Derfra tipper jeg de tar autobahn gjennom Tyskland og så raskeste vei ned til Spania.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.