ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Hofte, anyone?

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Tue, October 12, 2010 22:59:30

Og med overskriften mener jeg at min venstre hofte har begynt å krangle på en slik måte at det kanskje er best å kvitte seg med den. Neida, jeg er glad i hofta mi, men det er skummelt at hofta krangler allerede nå, en god stund før pensjonsalderen. Om det allikevel skulle gå så langt at jeg trenger hoftetransplantasjon, vil jeg ha en av 70% titan og 29%karbon. Hvilket er mine to favorittmaterialer. Den siste 1% kan være vingummi. Det hadde vært kult.

Bakkeløpet Oslos bratteste gikk forferdelig dårlig. Jeg gikk på en kjempesmell midt i bakken og fikk føle surstoffmangel og melkesyre i kvalme mengder. Formen er nok litt bedre enn det kunne virke som, men det er jo det dem pleier å si, de folka som ikke vil vedkjenne seg egen udugelighet. Det store spørsmålet derimot er om jeg er dyktig nok til å delta i Ironman på Hawaii til neste år. Man må kvalifisere seg først og nå må jeg snart bestemme meg om dette er noe jeg skal satse på. Det har vært en drøm i mange år, men har jeg det som trengs for å gjøre drømmen til virkelighet? Jeg svømmer jo virkelig som en potteplante.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.