ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

No regrets

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Fri, October 01, 2010 22:51:03
Det er en stund siden forrige innlegg og i mellomtiden har blant annet disse tingene skjedd: Jeg overlevde UltraBirken, et fantastisk sykkelritt mellom bakkar og berg. Bilen ville ikke starte og måtte repareres. Høsten har tatt ballegrep på naturen. Naboen min har spydd både fra hverandaen og i heisen. Jeg har snart lært meg riffet til Dire Straits Money for nothing på el-gitar. Det var det viktigste.

Og i morgen skal jeg delta i bakkeløpet Oslos Bratteste.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lill Siss Sat, October 02, 2010 10:27:33

Kult! Nå visste jeg forsåvidt at du hadde overlevd UltraBirken, men godt å få det frem her for resten av leserne også som kanskje har lurt i snart halvannen måned om du fremdeles lever!? Det som bekymrer meg mer er bilen!? Hvilken av de er det vi snakker om i og med at du har fler, hvertfall å benytte deg av. Lykke til på bakkeløp jeg sender alle mine lykke ønskninger og håper de kommer frem i tide.
Mahalo ( som de sier her nede).