ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Farris

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Tue, June 29, 2010 15:39:17

Farris er min favorittdrikk. Jeg kunne ha sagt Olden, for det smaker faktisk bedre, men er umulig å få tak i. Så da kan se skylde seg selv, de folka som selger Olden altså. Jeg drikker så mye Farris /Bris, at jeg burde vært sponsa. Jeg forstår meg like godt på mineralvann med kullsyre som vanlige folk forstår seg på øl. (Hvis noen fra Farris-konsernet leser dette og ønsker at jeg fjerner kommentaren om at Olden smaker best, så kan dere sende meg noen kasser med Farris og jeg skal se hva jeg kan gjøre med saken.)

På den velkjente "Farrisrunden", som er et terrengsykkelritt rundt det jeg vil anta at heter Farrisvannet, fikk jeg endelig betalt for årevis med farrisdrikking. Som følge av eminent håndtering av sykkelen i teknisk terreng og slu taktisk kjøring på flatene, tråkket jeg meg inn til 20-plass totalt i eliteklassen. 7-plass i aldersklassen. Det var totalt ca 2000 deltakere og neste alle havnet bak meg på lista. Det bedritne Raumerrittet er endelig glemt, selv om jeg var nødt til å kjøre på lånt sykkel.

Så andre, mye viktigere, nyheter:

For et par helger siden giftet min søster seg. Det var et flott bryllup.

Jeg jobber atter en gang for Think. Think lager elektriske biler. And so do I.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.