ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Fortsatt en dass

SportPosted by Ole-Morten Munz Sat, June 05, 2010 22:06:11

Først om kjøttmeisen:

Kjøttmeisen har blitt skrevet om flere ganger her på bloggen. Det viser seg nå at kjøttmeisen fra i fjor, den som bygde rede på verandaen under meg, har bygd rede på samme sted i år igjen. Nå har kjøttmeisens unger, såkalte kjøttunger, blitt store nok til å pipe høylydt hele dagen. Oh, gi meg styrke slik at jeg ikke dreper hele familien. De bør være stille i natt... Jeg er en dyrevenn, håper det fortsetter slik. Og nå begynner jeg seriøst å lure på hva som egentlig er greia med han naboen under meg. Er han ALDRI ute på verandaen????

Så om Raumerrittet aka Raumerdritten:

Formen var bedre, beina var ok, forberedelsene var tilfredsstillende. Like etter start fikk jeg et ublidt møte med asfalten. Æsj for en klisje, men sant like fullt. Flaks i uflaksen dog; kun skrubbsår og ingen brukne bein. Verre var det med giret. Alt skar seg da jeg hamret på inn i skogen og forsøke ta igjen det tapte. Kjedet hoppet og danset bak der og låste seg opptil flere ganger mellom krans og eiker. Ai, ai, ai.

På servicestasjonen fikk jeg noen til å kikke på utstyret og samtidig kom noen fra røde kors og satte i gang med vask av skrubbsårene mine. Litt pussig ettersom jeg ikke hadde bedt om det og siden han ikke egentlig spurte meg om det var greit at han satte i gang heller. Han spurte om det "svei" da han skrubbet i såret, men tøffe gutter svarer alltid nei uansett.

Jeg mistet det tyngste og det letteste giret, jeg lå helt sist og alene, jeg var en smule demotivert, så på klokka at jeg hadde tapt et sted mellom 5 og 8 minutter på all dritten og visste at jeg skulle komme til å tape mer. Jeg fullførte allikevel, utelukkende fordi jeg er overbevist om at "det som ikke dreper meg, det gjør meg sterkere".

En dag slår jeg tilbake.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.