ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Som en dass

SportPosted by Ole-Morten Munz Sun, May 30, 2010 12:42:27

Det blir liksom aldri tomt for konkurranser man kan være med på. Jeg har tatt meg bra med vann over hodet i år, ettersom jeg har tenkt å kjøre en haug med ritt og det attpåtil i elite-klassen. Hele to norgescup-ritt har jeg fullført så langt og stikkordet er slit. Det å få gjennomført nok rolig langkjøring i forkant av rittene har syntes å være vanskelig den siste tiden. For meg og min kropp er konsekvensene fatale.

Etter ca 30min sykling av gårsdagens Montebello-ritt kjente jeg at kroppen ikke var med på notene. Jeg var rett og slett småstiv i beina hele veien og følte jeg ikke klarte å hente meg inn. Desverre har jeg en lei tendens til å åpne ganske hardt og har jeg først åpnet hardt kjører jeg så lenge det holder. Det holdt ikke så veldig lenge akkurat. Tanken på å stå av rittet inne ved runding slo meg, men i min verden er slike tanker bannlyst så jeg bekjempet dem. Jeg innså med skrekk at den siste timen kom til å bli en møkkatime. Beina var i ferd med å stoppe helt opp. Til slutt stoppet beina helt opp, men av ukjente grunner klarte jeg allikevel å fortsette. Jeg måtte svelge en god dose stolthet da både jenter og gutter dundret forbi meg på slutten. Det positive var uansett at jeg beviste for meg selv at jeg har farten i kroppen og det begynner å løsne rent teknisk i terrenget.

Neste helgs Raumerritt får ikke ende på samme måten. Jeg må legge en plan for uka og se om min skrøpelige kropp ikke klarer å restituere seg en smule.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.