ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Og så løp vi rundt i snø

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Fri, January 22, 2010 23:12:19
Jeg skriver jo innimellom om trening og andre fysiske aktiviteter jeg bedriver for å få kroppen i såkalt "bedre form". Desverre har kroppen noen lumske luner og lar seg ikke så lett lure. Hvis grunntrening er for dårlig vil formen aldri bli så god som man drømmer om. Men slutter jeg å drømme, da slutter jeg å trene. Først da blir formen skikkelig dårlig.

På søndag var det atter en gang duket for NM i vintertriathlon. Jeg stilte med brede dekk og en middels optimistisk innstilling. Første del gikk meget bra selv om mange vil betrakte løping i løssnø som en aktivitet for spesielt interesserte. Syklinga derimot, ble en ennå snodigere opplevelse. Beina var som vassne pølser og ikke før på siste sykkelrunde begynte jeg å få fart på det. Jeg hadde allerede tapt masse tid da jeg kom inn for å snøre på meg skisko. Jeg vil anta det tok mellom ett og to minutter å få på seg de forbanna skiskoa. Det var hakket før jeg eksploderte der jeg stod med et latterlig skohorn som ikke virket, og noen våte sokker som strammet seg rundt sammenkrøkete tær oppi iskalde, snøfylte skisko. Jeg tapte noen få minutter til på selve skigåinga, men kavet meg i mål om enn både fysisk og psykisk sliten.

Og det er derfor jeg trener, for jeg elsker å slite meg ut på den måten.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ole anonym m Thu, February 04, 2010 12:21:47

Blir hardt i VM. EM blir som oppkjøring å regne. Skohorn kan du ALDRI vite om fungerer eller ikke....

Posted by Jonas N Fri, January 29, 2010 20:39:39

Grattis med EM og VM uttaket! Ikke umulig at det kan bli en ny duell der.. I fjor løp vi rundt i sprengkulde og i år ble det løping i en "snøhaug".. Spent på hva som venter i VM..! Jeg satser på å skaffe meg et sånt skohorn som virker til VM.. Stå på!!