ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Somme stunder

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Sun, August 30, 2009 12:50:59

føler man seg som en taper.

I går tapte jeg over meg selv. Jeg stod helt bakerst i startfeltet og muligheten til et godt resultat var vel ødelagt allerede der. Løypa holdt ikke mål . Eliteklassen startet aller sist, etter alle de 12-14000 før oss. Det å løpe med sykkel i opptil 20cm tynt/tykt- flytende leire i terrengpartiene hører ikke noe steds hjemme. De som kom før meg taklet tydeligvis dette bedre enn meg. Etter en time var jeg utrolig kvalm og med antydninger til krampe. Det faktum at jeg lå i en gruppe som aldri livet ville kunne kjøre inn til en god plassering gjorde at viljen til å kjempe sakte ebbet ut. Kvalmen gjorde at jeg ikke drakk på langt nær nok. Motvinden over Sjusjøen kostet meg mine siste krefter. Da det var ca 10km til mål måtte jeg stoppe og strekke ut beina. Krampe på bakside av lårene gjorde det umulig å sykle. Jeg fikk tåle tyn fra noen i trimklassen som lo og sa jeg hadde starte for hardt. Jeg glemte å minne de på at de måtte ha startet for rolig ettersom jeg hadde tatt de igjen med tre timer. Til slutt rullet jeg inn mot Håkonshall. Det var Birken 2009. Møkkaritt.

Når ambisjoner og vilje er høyere enn kapabiliteten, er sannsyligheten for fiasko svært høy.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ole-M Fri, September 04, 2009 22:34:56

Det høres jo nesten verre ut å dra til Sjusjøen i det været om man ikke engang skal sykle. Møkkete slapp du i alle fall bli. Sykkelen min er ennå ikke helt rein og selv er jeg ikke helt tørr bak øra.

Posted by Hege Wed, September 02, 2009 09:04:45

Synd at man ikke når målet sitt. Men man kan trygt si at forholdene ikke lå til rette heller! Vi var på sjusøen i helgen, og våknet opp til 5 grader, regn, tåke og vind. Jeg misunnet ikke de som skulle ut å sykle da.