ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Et hjul mindre

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Fri, June 19, 2009 23:55:17

I går kveld måtte jeg rulle sykkelen min på bakhjulet opp fra t-banen. Ikke den nye flotte selvfølgelig, men den gode gamle slitern som har bragt meg til og fra utallige steder utallige ganger. I et øyeblikk av stress i går morges glemte jeg å låse fast hjulet til ramma. Jeg burde ha lært. I vinter hadde noen(helt sikkert de samme skurkene) også forsøkt å stjele hjulet mitt. Den gang klarte de det ikke fordi hurtikoblingen var såpass rusten. Dritt og lort, nå må jeg lete i boden etter gamle hjul.

Hvis du, hjultyven, leser dette, så må jeg komme med en advarsel. Det hjulet du har stjålet, med tilhørende hurtikobling, må brukes med varsomhet. Hurtigkoblingen er IKKE standard, er veldig gammel, og jeg frykter at hjulet kommer til å falle av. Da kan det hende at du skader deg. Så hvis du ikke allerede har gjort det; stjel en hjelm og vær forsiktig.

I dag gjorde jeg unna testen til Røverkollen på akseptable 19.40. Det er ingen supertid, men etter lang tid med minimalt med løping og maksimalt med forkjølelse er den til å leve med. Det merkelige derimot, er at pulsen var meget høy. Ofte, etter lange sykdomsperioder har jeg unormalt høy puls under trening. Normalt er terskelpulsen ca 178-180 slag i minuttet, men feks. i dag lå jeg mellom 181-186 store deler av testen. Dette skal ikke være mulig, allikevel er det et fenomen jeg er vant med. Etter ca en uke vil jeg tro/håpe at pulsen er tilbake på normalen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.