ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Oppsummering

SportPosted by Ole-Morten Munz Sun, September 18, 2011 14:47:07

Gullet aka Lynet, står småmøkkete på terrassen og føler seg muligens litt oversett i disse dager. Det får ikke hjelpe. Høst betyr at sykling begynner å bli kaldt og at dyre sykler må gå i dvale. Noen turer til blir det sikkert, men det blir lengre og lengre mellom hver sykkeltur.

Tenkte i hvertfall å gi en bitteliten oppsummering av siste del av sykkelsesongen. Det startet temmelig tungt i våres, gikk bedre i sommer og ganske så bra i august. Et av høydepunktene var en 16plass i norgescuprittet i Drammen, noe som er personlig bestenotering. Dette til tross for litt kluss med væskeinntaket og krampete bein på slutten av rittet.

Sølvstufossrittet hadde status som NM i år. Det var en svært varm dag og flott dag. Skauen var allikevel bløt og det var et fryktelig slit å komme seg mot mål. Helt i mål kom jeg desverre ikke... Ca 2km før mål klarte jeg å sykle feil, misset en avkjørsel grunnet dårlig merking(?), og ble nødt til å bryte rittet. Enormt synd ettersom jeg lå an til å bli nr 27 eller 28. Det ville nok vært min sterkeste prestasjon på sykkelsetet. Jeg var enormt skuffa og de som mener å ha hørt en skadeskutt bjørn brøle i sinne, dypt inne i Østfolds skoger den dagen, hørte nok meg da det gikk opp for meg at jeg hadde kjørt feil. Jeg brølte flere ganger og skjelte også ut en løypevakt, som jeg siden sa unnskyld til.

Sesongen ble avrundet med Ultrabirken. 6timer og 25minutter med blodslit i krevende terreng er slitsomt. Jeg ble nummer 12 totalt, og 8 i klassen min. Det var et godt gjennomført ritt selv om jeg hadde alskens småproblemer underveis.

  • Comments(1)//www.ole-m.com/#post74