ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Mens vi venter på avreise

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Sun, March 27, 2011 14:40:39

Jeg teller ned dager til min avreise. Himalaya venter tålmodig på meg og alle andre som har tenkt å gå bratte bakker i tynn luft. Det blir ganske interessant å se hvor mange Mt. Everest klatrere som er der nede. Klatresesongen for bestigning av verdens høyeste fjell begynner snart, så vi vil neppe være ensomme der nede. Jeg vil presisere at jeg IKKE har tenkt til å bestige Mt. Everest (8848moh) - i denne omgang. Kanskje en annen gang. Kanskje til neste år.

Opptreningen til sykkelsesongen har derimot ikke vært så voldsomt god. Jeg har enkelte svært harde økter i beina og det er bra. Desverre har det blitt for lite mengdetrening og svært lite styrketrening. Planen var å bygge litt beinstyrke i vinter, men om man ikke legger en tøff plan og gjør nødvendige prioriteringer så blir det vanskelig å få til styrke innimellom all annen trening. Formen derimot er nok ganske så bra. Disse harde øktene sørger for at 02-opptaket vedlikeholdes og da er alt mulig.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post65