ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Sky is the limit

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Sun, February 20, 2011 21:57:36

Om ikke alt for lenge bærer det oppover. Skikkelig oppover. Avreise Himalaya er 6.april. Skal ikke bestige Mt. Everest eller andre sinnsyke fjell, men bare vandre litt omkring der oppe i fjellene. Blant annet skal vi besøke det som heter Everest Base Camp. Er jeg heldig har jeg også litt ekstra røde blodceller i bagasjen når jeg kommer tilbake til Norge. Så får vi håpe at det ikke skaper problemer i tollen.

Jeg reiser med www.hvitserk.no og regner med at opplegget blir supert.

Denne ferieturen innebærer at jeg ikke får trent så mye sykling i den viktige "sykkeloppkjøringsperioden" april. Derfor må jeg nå begynne å trene hardt slik at jeg har litt "form å gå på". For andre som trenger litt "form å gå på" kan jeg anbefale mine motbakkeintervaller på tredemølle. Sett mølla på 15% stigning, løp så fort du kan i 6minutter og gjenta prosessen fire ganger. Jeg bruker å starte forsiktig på rundt 8,5km/t, deretter øker jeg til rundt 9km/t for så og avslutte siste minuttene på rundt 10km/t++. Dette kan det bli det sure bein av så planlegg gode pauser. Dette er ikke sykling, men gir god effekt både for løping og sykling.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post64