ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Hawaii, is there, doing it.

BetraktningerPosted by Ole-Morten Munz Tue, November 16, 2010 08:57:53
Aloha,

Det kjennes snodig å ligge på et hotellrom her på Hawaii. Midt ute i Stillehavet blant bølger, palmer og tusenvis av turister.

Det var et privilegium å snorkle med delfiner og havskilpadder. Dvs, jeg snorklet, men delfinene brukte hverken snorkel eller dykkermaske. Delfiner er faktisk en av svært få dyrearter som har både tid og intelligens til å leke med hverandre. Og menneskene stort sett de eneste som liker å se på at de leker. Havskilpaddene svømmer stort sett alene og ser ganske sure ut. Jeg så senere en av disse ligge på land og sole seg. Like forbanna sur.

Jurassic Park og en haug med andre kjente filmer er spilt inn på Hawaii. Vi tok bilen, en Ford Mustang, og kjørte til et av de mest brukte stedene. Det skal sies at Jurassic Park er en av mine definitive favorittfilmer så derfor var jeg i fyr og flamme over å endelig få komme til stedet hvor alt ble fanget på film. Det eneste skåret i gleden var at jeg ikke fikk se noen dinosauruser. 65 millioner år for sent ute.

I morgen drar jeg til Big Island på vulkansafari.

See ya!


  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post61