ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Er jeg kjendis nå?

SportPosted by Ole-Morten Munz Sat, August 21, 2010 20:22:21
Det er ganske rart hvordan ting som skjer rundt omkring i verden, på mystisk vis blir publisert og dokumentert på internett. Store nyheter er en ting, men de små uviktige havner også der, der ute på verdens vide vev. Uten at man har spurt om det. Et superpussig eksempel på dette er en historie fra mitt eget liv.

For tre uker siden ofret jeg som vanlig liv og helse under et terrengsykkelritt. Det var en teknisk krevende løype som blant annet gikk ned en liten slalombakke. Det fantes ingen oppgått sti i denne bakken så forsøkte å følge merkingen. Det skulle jeg ikke gjort. Ett av disse "merkene" stod rett ved et dypt hull. Et hull av typen "Ikke kjør forhjulet nedi her!". Men det var nettopp det jeg gjorde. Jeg ble kastet av sykkelen og endte på tryne i noe gjørme/gress med skjulte steiner. Enden på visa var et "føkka" kne og en tur på legevakta.

Det snodige var at en fotograf satt nedi bakken og tok bilde av hele seansen. Resultatet kan sees her:

http://www.sa.no/sport/article5209041.ece?start=1

Jeg er klar over at jeg ser litt pinglete ut på et par av bildene, men det får ikke hjelpe. Det ser også helt flatt ut på bildene, men faktum er at det er dritbratt i den bakken.

Fortsatt er kneet vondt og såret er ikke helt grodd. Om det blir Ultra-birken på fredag gjenstår å se. Har nesten ikke trent på tre uker og det tar nok lang tid før kneet blir som før. Sykkelturen i dag gikk sånn passe, litt vondt hele veien.

Annet: Karrykokko er på vei til Hawaii. Akkurat nå driver hun å farter rundt på vestkysten i USA noe som kan leses om her (og jeg, jeg er misunnelig):

http://kmunz.blogg.no/  • Comments(1)//www.ole-m.com/#post58