ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Dobbeltkontrollert Villmann

SportPosted by Ole-Morten Munz Sat, May 01, 2010 18:01:16

Ivrige lesere av denne bloggen har garantert fått med seg at vintertriathlon er noe jeg kaster bort litt tid på. Forrige helg gikk sesongens siste av stabelen. Vi snakker selvfølgelig om det ærefulle fjelltriathlonet Villmannen. Senest i 2006 vant jeg hele greia og var ivrig på å gjøre en god figur også i år. For å gjøre en lang historie kort; jeg ble nummer 3. Fint resultat som jeg er godt fornøyd med. Desverre måtte jeg gå mye av løpingen på grunn av hold, men både langrenn og sykling gikk som det skulle. Tror faktisk jeg hadde beste sykkeltid. De to foran meg på lista var nok umulige å tukte uansett. Og nettopp disse to fikk jeg tilbringe mer tid sammen med rett etter at vi var kommet i mål.

Ivrige kontrollører fra det som muligens kan kalles dopingkontrollørenes forbund, ba meg vennlig bli med for å avlegge en dopingprøve. Dette går ut på at man tisser i en kopp, tar med koppen og heller litt av innholdet i flaske A og resten i flaske B. Man får også lese opp mange nummer på flaskene, sjekke at flaskene ikke er tuklet med eller inneholder mystiske substanser. Dessuten puttes det hele i en isoporboks som forsegles med magisk tape. Magisk i den forstand at det synes dersom man løsner på tapen og setter den på igjen. Uansett er minstekravet 90ml med urin. Det tok sin tid før jeg klarte å levere alle de 90milliliterne. Første forsøk gav ca 40ml. Dette var for lite og jeg drakk plenty med vann for å sette fortgang i prosessen. Etter sju lange og åtte breie trøkte jeg ut 49ml til. Dette holdt akkurat for å fylle kvota og jeg fikk unslippe dopingjegerenes klamme grep. Ventetiden hadde vært lang, men det var godt å ha selskap av de to foran meg på lista. De hadde ikke akkurat blærespreng de heller. Så får vi bare krysse fingrene og håpe at de omega-3 tablettene jeg spiste uka i forveien ikke slår ut på testen.

Det var ikke bare dopingjegerne som var på krigsstien denne dagen, også politiet hadde rigget seg opp i ettermiddagssola langs landeveien. Jeg kjørte (som alltid) som en prest og fikk selvfølgelig ingen fartsbot. At jeg allikevel ble stoppet og fikk en bot skyldes at politiet har fått seg utstyr som gjør at de kan detektere at folk snakker i mobiltelefonen samtidig som de kjører. Dette utstyret heter kikkert. Jeg kjører ikke mye bil og jeg snakker ikke mye i mobil, men hvis jeg gjør begge ting samtidig kan du banne på at jeg får bot. Jeg følger politimannens råd og lar det hele være en lærepenge. Evt lærepenger, i flertall, som jeg gir fra meg.

I bildet under ser dere et offentlig toalett. Fra Tokyo. Man sitter på kne. Renslig og greit.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post52