ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Flaksende kurtise

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Sat, March 27, 2010 23:08:43

Et like sikkert vårtegn som at sola står høyere på himmelen og gir varmere vær, er skogsduenes flaksende parringslek. Den foregår typisk mellom høye grantrær rett utenfor blokka mi. Skogsduer er i slekt med vanlige duer, dvs i slekt med de duene som lagde spetakkel på verandaen min i fjor. Det er nok fortsatt en stund til de skal bygge rede, men for å være føre var gikk jeg ut på hverandaen for vise duene hvor de IKKE skal legge eggene sine. Jeg føler allikevel på meg at siste ord neppe er sagt i denne saken. Det blir spennende å følge med i tiden som kommer. Våren er jo som kjent yngletid for alskens kryp.

En ikke akkurat gjennomtrent glamourmodell valgte å stille opp i birkebeinerrittet fordi hun hadde tapt et veddemål. Veddemålet gikk på at hun skulle stille opp dersom hun fikk mer enn tusen kommentarer på bloggen sin. Hun klarte ikke å gjennomføre, men stilte i hvertfall opp. Jeg vil jo selvfølgelig ikke være noe dårligere og vedder herved på at jeg ikke får tusen kommentarer på denne bloggen. Dersom jeg taper veddemålet stiller jeg i Oslo Horseshow til høsten, evt som designer i Oslo Fashionweek.

  • Comments(3)//www.ole-m.com/#post50