ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Derfor var bussen sein

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Mon, December 28, 2009 16:41:14

Når en stakkars bussjåfør skal på jobb tar han gjerne t-banen. Og denne t-banen blir forsinket når det snør tett. Bussjåføren må løpe så fort han kan fra t-banen til bussholdeplassen. Det i seg selv er utfordrende nok når man har dårlig tid. Snøen er et uberegnelig element som kan stoppe de kraftigste maskiner. En tung/velfødd bussjåfør er intet unntak. Man vet at slike kan bli både andpustede og stressede når tiden er knapp og snøen dyp. Det interessante er i alle fall at bussene også blir seine som en konsekvens av at t-banen står fast i snøen. Dersom man har tid og anledning kan det anbefales å kikke på smålubne bussjåfører som i disse dager løper så fort de kan i løssnø.

Den første juledag gjorde jeg unna en intervalløkt på ski. Skøyting i motbakke er virkelig tyngre enn det aller meste. Med tanke på NM i vintertriathlon, som går av stabelen om under to uker, er det sannelig på tide med intervalltrening på ski. Sykkel og løp har jeg sånn nogenlunde kontroll på, men kranglete beinmusklatur gjør at jeg må være litt forsiktig. Enda verre er kulda som driver å lurer i skogen. Dagen etter intervallen på ski fungerte kroppen dårlig innendørs på tredemølle*(se under). Jeg krysser fingre for at temperaturen vil stige frem mot NM.

*Distansetrening: 30min totalt(eksl.oppvarm nedtrapp). Hvorav - a) 10min 15%stigning 8til9km/t -b) 10min 10%stigning 11-12km/t -c) flatt 17 til 19 km/t)

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post44