ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Padda lenge leve

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Sat, November 14, 2009 14:11:38

(Første gang postet 25.okt 09)

Jeg vil påstå det var svært mørkt på parkeringsplassen den kvelden. Dessuten regnet det og i tillegg er hele plassen nyasfaltert. I kraft av at jeg har blitt eldre enn det jeg var da jeg var yngre enn det jeg er nå, har også mørkesynet blitt dårligere. Uansett, alle disse faktorene gjorde at jeg ikke helt så hva jeg tråkket på der jeg var ute og løp denne traurige, men dog friske, høstkvelden. Jeg kjente jeg tråkket på noe mykt og samtidig fast, som ikke helt gav etter. Det kom en slags sprutelyd og jeg kunne ikke fatte hva i all verden det var jeg hadde løpt rett oppå. Derfor snudde jeg og gikk tilbake for å undersøke.

Midt ute på plassen satt det en middels stor padde som etter mine beregninger skulle være både flatklemt og død. I hvertfall hardt skadet. Men neida. Det er usikkert om den var både frisk og rasks, den gjorde i hvertfall to raske hopp da jeg kom tilbake. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, derfor løp jeg bare videre. Burde jeg avlivet padda, observert den i en liten stund for å se at alt var bra, eller kanskje tatt den med hjem og gitt den pleie? Ingen vet hvordan det gikk med padda. Padder er i hvertfall robuste små råtasser.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post41