ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Hardt vær for blogg

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Fri, October 02, 2009 23:16:24

Jeg hørte forleden dag noen ungdommer snakke om at de syntes det var feigt å sloss med batong. De satt rett bak meg på bussen og pratet om slik som ungdommer i 14-15års alderen ofte gjør. Han ene fortalte at han ikke hadde brukt batong selv, bortsett fra den ene gangen hvor han banka opp en fyr sammen med faren sin. De snakket heldigvis ikke bare om slossing, men var også innom temaer som doptesting(blodprøve...) og det å få brev i posten(med svar på prøvene) som foreldrene leste.

Noen ganger lengter jeg tilbake til Japan, der hvor ungdommer snakker om ting som jeg ikke forstår et ord av. Og siden jeg jo har en fin liten samling med bilder fra Japan, setter jeg inn ett av de aller kuleste. Midt i en park ute på en kunstig øy i Tokyos havnebasseng stod denne fyren:

Bloggere har vært i hardt vær den siste tiden. Det har blitt skrevet og sagt mye negativt om blogging. Og jeg sier meg enig i mye av kritikken. Hva denne kritikken dreier seg om behøver jeg egentlig ikke å greie ut om her. I stedet vil jeg få presisere hvorfor jeg holder fram med å blogge en gang i mellom. Jeg blogger fordi jeg liker å samle på minner som jeg ellers ville glemt. Bloggen er en offentlig dagbok hvor alle som ønsker å få et bittelite innblikk i hvem jeg er, kan få nettopp det, et bittelite innblikk altså. Og en blogg er da for pokker mye mer personlig enn facebook. Og hvis du ikke liker det, husk at det finnes sikkert mer enn hundre andre internettsider du kan kikke på istedet.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post40