ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Lønsjblogg

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Fri, September 11, 2009 11:45:36

I en ledig stund her oppe på det lille data-testrommet til Ullevål sykehus, tar jeg meg friheten til å legge inn et lite blogginnlegg. Jeg har absolutt ingenting å skrive om, men det er ofte da de beste innleggene kommer. Ofte betyr ikke alltid.

Mammas lille hund er morsom. Den heter Påsan, er en mops, og veldig rar. Godt humør har den alltid, tilsynelatende uvitende om at den er kalt opp etter meg.

For de som liker usannsynlige og litt rare historier om vampyrer kan jeg anbefale serien 'True Blood'. Den kan ikke på noen måte sammenliknes med den teite filmen 'Twilight", hvor vampyrer glitrer i sola og historien er tilpasset fjortiser. 'True Blood' er grov, voldelig og ganske kul. Og for de som liker ekte vampyrer bør man se filmen 'Bram Stoker's Dracula'. Det beste med å være vampyr er at man slipper å sole seg. I tillegg kan man sove om dagen å være oppe hele natta. Det er livet, bortsett fra at man egentlig er død da.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post39