ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Røde kneer

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Wed, August 26, 2009 22:34:11

Tida går fort.

Så fort går tida at man ikke rekker å oppdatere bloggen sin før det har gått lang tid siden sist man oppdaterte den. I mellomtida har jeg rukket å trene litt til Birken. Formen har vært oppadgående, men en ulykke/krasj og litt sykdom har gjort sitt for at hele prosjektet(delta i Birken) nesten gikk i vasken. Da jeg sklei på et slags svaberg oppe i skogen i forrige uke blei kneet mitt nesten most. Takket være evnen til å gro fort kom jeg raskt(fire dager fri) på beina igjen. På lørdag satte jeg rekord på en testrunde jeg har(ca 7mil og plenty høydemeter). På søndag tok jeg en superrolig langtur og på søndag kveld fikk jeg vondt i halsen. En overdose med halstabletten "vekk i morgen" og treningsfri et par dager og vips, i dag trente jeg igjen. Uansett, hva denne "av og på treningen" vil resultere i finner jeg ut på lørdag. Men for å ikke la alt hvile på trening og form, har jeg kjøpt meg nye hjul til sykkelen(gullet/lynet). De er ca 400g lettere enn de forrige.

Jeg tok en god del små videoklipp fra Japan. Planen er å legge disse ut på nett. Jeg holder det jeg lover, men jeg har ennå ikke lovet noe... Jeg tok også noen bilder fra Japan, men de var ikke så kule. Det var egentlig ikke videoklippene heller, men video er jo kulere enn bilder. Folk går ikke på kino for å se på gamle fotoalbum liksom.

OMM

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post36