ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Nærmiljø

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Sat, July 11, 2009 11:37:40

Hei.

Av en eller annen merkelig grunn trodde jeg det bare var en uke eller to siden forrige innlegg. Jeg ser jo nå at det er mye lenger siden. Mine faste blog-lesere får ha meg unnskyldt. Som et plaster på såret kan jeg røpe at det forhåpentligvis kommer spennende og hyppige innlegg fra den kommende ferien min. Jeg bestilte billetter i går kveld. Og hvor?, well you'll see...

Jeg har syklet to ritt så langt denne sommeren. Vestmarksrittet blei en snodig affære med både punktering og dehydrering. Forrige uke syklet jeg Bukkerittet og der holdt jeg meg unna punkteringer i hvertfall. Jeg syklet bokstavlig talt til krampa tok meg. Aldri har jeg hatt krampe i absolutt alle musklene i beina før. Det var et gruelig tungt ritt. Det positive var at jeg ledet mosjonsklassen midtveis og karret meg inn som nummer fem. Desverre blir eliteklassen også regnet med på resultatlista slik at jeg derfor blei dytta lenger ned på lista da de kom i mål. Tror jeg bør stille i eliteklassen neste ritt.

I går var jeg ute og løp. Nærmiljøet er preget av artige folk, dvs trygdede og alkoholiserte folk som har lungesykdommen KOLS og lite penger. Det at de har lite penger er ene og alene et resultat av de høye ølprisene. Jeg tror noen av de ønsker seg et bedre liv og at staten skal bidra mer, men jeg forstår det slik at de mener utlendingene og de høye skattene er noen av grunnene til at de ikke får mer hjelp stappet opp i der du vet. Anyway, i går, da jeg var ute og løp passerte jeg det såkalte Annekset (En slags ølkafe(eller heter det pub?) rett ved Grorud senter). Jeg siterer hva jeg fikk ropt etter meg: " Dø, gi deg med den jogginga a, ta rei en øl i stedet a!"

Jeg registrerer at Frp stadig får høyere oppslutning. Jeg forsøker å holde bloggen politisk nøytral(eller gjør jeg egentlig det?), men det er ikke alltid like lett. Det virker som om store deler(ca 30%) av den norske befolkning er totalt uvitende om hva som har bygget velferdssamfunnet. I avsnittet over tar jeg alle de trygdede etnisk norske i mitt nærmiljø under en kam. Dette er urettferdig, men bare småtteri i forhold til hvordan asylsøkere fra ulike verdensdeler og kulturer blir kjemmet som avskum av Frp. Når det gjelder den økonomiske biten så er det faktisk ikke mulig for en stat og bruke mer penger enn det den har. Står Siv Jensen og lyver på TV? Nei, hun gjør ikke det, men hun vet faktisk ikke bedre. Det ville også vært usaklig av meg å sammenlikne Siv Jensen med Adolf Hitler. Så det har jeg ikke tenkt til å gjøre.

Hovedgrunnen til at jeg ikke liker Frp's politikk er den manglende forståelse/respekt for naturen og hva vi mister om vi ikke verner om mangfoldet. Tigeren på bildet er vakker og unik. Ulven i norske skoger er minst like vakker, selv om den også er farlig.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post30