ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Fanget av fuglen

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Mon, June 01, 2009 17:00:29
Som den faste leser sikkert har merket, er dyr et gjennomgangstema i denne bloggen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men de fanger min interesse. Duene er borte fra min veranda, men det bor visst en kjøttmeisfamilie i verandaen under min. Dette hadde sikkert vært hyggelig, men de nyklekkede fugleungene har begynt å kvitre som besatt. Det er helt forferdelig og jeg begynner å lure på om leiligheten under er forlatt av mennesker, eller om eieren er halvdød og ikke gidder å gå ut på verandaen. Av det lille jeg kan se(når jeg lener meg over kanten og forsøker å kikke ned) virker det som om han har hatt den samme trøya hengende ute til tørk i siden i høst en gang. For pokker, den må jo være tørr nå?

Av andre positive ting på dyrefronten kan nevnes at jeg i dag fikk oppleve et ekte edderkopp-angrep. Jeg har tidligere møtt på denne råtassen av en edderkopp(ikke akkurat den, men noen fra samme art), ca 6-7cm i diameter, og den har alltid skremt meg. Jeg vet den er farlig og det fikk et lite insekt føle på kroppen i dag. Ganske plutselig spratt den fram fra en sprekk ved en garasje. Den pilte frem, grep det lille insektet, og pilte like fort tilbake til sitt gjemmested. Samtidig som jeg skriver dette søker jeg etter informasjon om norske edderkopparter, men jeg har ikke funnet noe bilde eller navn.

Til lørdag er det Raumerrittet og prøver så godt jeg kan å bli i form. Jeg har ca 20timer på den nye sykkelen, men formen er ikke super riktig ennå. Dessuten får jeg vondt i rumpa av det nye setet.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post27