ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Me Bike

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Tue, May 19, 2009 21:53:07
En forkjølelse er slettes ikke så ille. Spesielt om man er sikker på at den ikke stammer fra gris, fugl eller ape. Nå skal jeg ikke være bråsikker på at jeg ikke har blitt smittet av fugler, men i så fall er det bare fugleforkjølelse. Jeg har nemlig hatt besøk av noen vårkåte duer på verandaen min i det siste. Makan til utspekulerte dyr. Sånn ca klokka fem på morgenen tok jeg de på "fersken" da de holdt på med slikt duemamma og duepappa gjør når de ønsker seg duebarn. Jeg bjeffet og hveste for å skremme de vekk. Ca en time seinere var de på plass igjen. Nå ropte jeg noe om at de var såkalte "møkkafugler" og jeg gikk ut på hverandaen for å se hvor de tok veien. De satte seg på rekkverket til veranden en etasje under og en til siden for min. Vi så hverandre i øynene i ca ett minutt før jeg gikk inn og la meg.

Grunnen til at jeg nevner forkjølelsen er fordi den har hindret meg i å prøve min splitter nye Scott Scale RC. Og det er min nye sykkel. Den er rå. Den er vakker og den skriker etter å bli syklet på. Måtte jeg bli frisk. Og blir jeg frisk skal jeg aldri kalle duer for møkkafugler igjen. Med mindre de kommer for å parre seg på verandaen. Der står nemlig min nye sykkel.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post26