ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Puddel gikk/dreit i baren

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Mon, April 27, 2009 17:21:11

I helga var jeg i Tyskland. Veldig fin tur, men jeg gidder ikke å hoste opp detaljer om vinsmaking, løpetur til en fantastisk gammel borg, smaking på banan-øl o.l. Noe av det morsomste på hele turen var den lille, nybarberte puddelen som løp alene rundt inne på flyplassen i Frankfurt. Jeg fikk aldri svar på hvordan den klarte å komme seg forbi sikkerhetskontrollen, men at den måtte på do var det flere enn meg som fikk vite. Den dreit nemlig gulvet rett ved en slags liten kiosk/bar. Midt i folkemengden. Jeg rakk desverre ikke å fiske opp kameraet for å filme det hele. Bildet under viser hvor vi bodde i Tyskland.

I dag re-aktiverte jeg facebook. Når jeg meldte meg ut fikk jeg vite at all informasjonen om meg fortsatt blei lagret(strengt tatt noe som ikke er særlig bra). Men at det skulle være så himla lett å re-aktivere visste jeg ikke. Jeg antok at om jeg skrev inn bruker og passord så ville jeg komme til en eller annen dialog hvor jeg blei spurt om jeg ønsket å re-aktivere. Da var det allerede forseint og all min gamle informasjon spratt opp på skjermen som om jeg aldri hadde vært borte.

Keep it up people.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post23