ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Røver Impossible 19.01

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Fri, April 17, 2009 23:07:39

Hei verden,

Jeg hadde forberedt meg mentalt hele uka på å klinke til på Røverløpstesten. På søndag kjørte jeg blodig harde intervaller i 15% stigning på mølle. På onsdag moste jeg til med en spinningsøkt. Og i dag, fredag, måka jeg på opp mot Røverkollen. Tiden blei 19.01 hvilket er intet mindre enn en sensasjonell forbedring fra forrige uke. Nå var løypa nesten helt snøfri og forholdene var svært gode, men allikevel var tiden noe av det bedre jeg har prestert på nesten to år. Det skal også sies at jeg ikke løp med spesielt lette sko. Var dette et blaff, eller er jeg på vei mot noe stort? Who knows...

T-bane er ikke like behagelig som å kjøre bil. Heldigvis opplever man mer. Denne uka har jeg vært vitne til en lettere forskrekket, middelaldrende kvinnes forsøk på å redde livet til en narkoman som sov på gulvet under noen seter. Hun fikk hjelp av en ung iransk(tror jeg) kvinne som midt oppe i all forskrekkelsen uttalte på gebrokken norsk: "Unge menn nå til dags". Enden på visa var at banen stoppet på Jernbanetorget slik at noen vektere kom og tok med seg fyren ut. Det var deilig å bli kvitt ham, for han snorket plagsomt høyt. Den iranske kvinnen takket den andre kvinnen for hjelpen samtidig som hun okkuperte et sete med vesken sin slik at hun andre måtte finne seg et annet sted å sitte.

Nå har de rumenske tiggerne begynt å tråle t-banen også. Nokså bryskt måtte jeg avvise en av disse godt kledde damene. At det er mulig å leve av tigging i Norge hvor alt er så dyrt fatter jeg ikke. Men tiggerne sløser ikke bort pengene på fine klær i hvertfall.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post22