ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Røverløpet 21.22

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Mon, April 13, 2009 14:00:31

Etter en lang og velfortjent(?) blog-pause er det på tide å skrive noen innlegg igjen. Jeg har merket at svært mange blogger og internettsider lever aktivt en god stund for så å nærmest dø ut i det stille. Jeg vil jo ikke at dette skal skje med min kjære "ole-m blog" så da må jeg huske på å skrive litt.

Jeg har opptil flere testløyper som jeg har brukt opp igjennom tidene, men den jeg bruker mest nå om dagen er motbakkeløypa opp til Røverkollen. Jeg tror jeg herved skal kalle løypa for Røverløypa. Røverkollen ligger litt ovenfor Romsås og radiotårnet som ligger på toppen ser slik ut i tåke:

Jeg skal gjøre noen nøyaktige målinger av lengde og stigning når jeg får skaffet meg nytt batteri til løpe-målern til min fantastiske puls-klokke. Vi snakker uansett om ca 4km og 250m stigning. Ikke ekstremt bratt og det er noen få slake partier innimellom. Sist torsdag prøvde jeg meg på nytt. Riktignok startet jeg rolig og tenkte at jeg skulle ligge på terskel i starten. Litt hindret blei jeg også av at det var litt snø noen steder i løypa slik at jeg tråkket igjennom og måtte løpet noen ekstra meter. Jeg klokka inn på 21.22. Intet annet enn elendig. Dette er usaklig sakte og noe må gjøres. I går løp jeg 02 intervaller på mølle og planen er å løpe ett minutt (!) fortere allerede til neste uke.

Hvorfor dette higet etter å løpe fortere spør du? Vel, jeg skal trolig løpe den bratte etappen i holmenkollstafetten, pluss muligens delta i Villmannen og definitivt sykle noen terrengritt til sommeren. Nå har jeg gått en lang stund uten konkurranser og andre mål, noe som har ført til at jeg ikke har trent bra nok.

Og for de som savner en krass politisk kommentar, eller en urovekkende kontroversiell uttalelse om samfunnet så har jeg ingen ting å komme med akkurat nå. Selvfølgelig kunne jeg liret av meg noe om hvordan jeg synes det er skremmende at gammeldagse religiøse oppfatninger om verden fortsatt har grobunn i den vestlige verden. Eller mer konkret påpekt at jeg synes det er rart folk fordømmer og frykter Islam når den vestlige verden, særlig USA, er svært påvirket av konservative, minst like destruktive, kristne krefter. Ikke har jeg tenkt å kritisere damer som bruker Hijab heller, for da blir de bare så fornærmet.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post21