ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

Så bretter vi ermene opp igjen

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Tue, January 20, 2009 21:11:02

Farvell Think. Mine dager i Think er snart talte. Når februar drar i gang vil jeg starte å jobbe som IT-konsulent for et spennende firma som heter Vali. Men ikke misforstå, jeg støtter fortsatt Think med hele mitt hjerte og håper og tror at man vil klare å få dette elektriske vidunderet på beina(evt hjulene) igjen. Jeg har under en uke igjen med gratis parkering i byen, ignorering av bomstasjoner og arrogant mine i kollektivfeltet. La meg si det igjen: El-bil ruler.

Det positive er at i Vali får jeg spennende arbeidsoppgaver, supre kollegaer og en sjef som forstår seg på sport. Det må jo være bra. Jeg kommer til å nedprioritere trening den nærmeste tiden, men det betyr ikke at jeg ikke får tid til trening. Det betyr bare at jeg må gjøre andre ting først. Og så får vi se hvor mange andre ting det blir...

I dag skøyta jeg til Sinober. Dette er en rute i skogen jeg har gått siden jeg var en knøttliten fyr på 7-8år. Det utrolige er at det er første gang jeg har skøyta dit. Riktignok måtte jeg skøyte i klassiskporene og det hele blei enda tyngre på grunn av snøvær og sugeføre. På Sinober er det en "naturbarnehage". Jeg tok en liten filosofipause og funderte blant annet over hvordan disse naturbarnehagebarna kommer til å bli som voksne. Før jeg kom til en konklusjon ble jeg distrahert av noen råtøffe kaniner(i en innhegning) som gikk ute i snøen. Dette minte meg på en annen historie fra Sinober som skjedde for et par år siden. Da møtte jeg nemlig en mann der oppe på en sti, som gikk på tur med et par geiter. For en herlig plass på jord denne Sinoberhytta er.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post20