ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

For fall står gamle helter

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Mon, January 05, 2009 16:33:57

I går blei jeg veldig sliten. Jeg har jo gått noen skirenn opp igjennom årene og lært at blir det kaldere enn -10C så sliter kroppen min. Blir det kaldere enn -15C bør jeg helst ikke konkurrere. I går morges var det -21C på Lygna skistadio da jeg kom for å delta i NM i vintertriathlon. Ivrige arrangører passet pent på termometeret slik at det viste helt opp i -13 ved konkurransens slutt. Desverre trodde lungene mine at det var -30C hele dagen.

Men det er greit. Man skal ikke skylde på temperatur når det helt klart er manglende trening som er skyld i et dårlig resultat. Jeg blei nummer 11, godt over tre minutter bak vinner. Så selv om det føltes som om jeg pustet gjennom et sugerør og kroppen var like myk og fin som tørket ved, er det ingen grunn til å skylde på ditt og datt. Jeg var så sliten og full av melkesyre gjennom hele gårsdagens konkurranse at det er et under jeg fikk fjerde beste sykkeltid. Langrennet er det dårligste jeg har gjort i mitt liv og løpinga var bare et kvarter med langsom smerte. Så sånn er det. Og det aller aller verste?, vel jeg syntes det faktisk var morsomt å være med.

Hva har jeg lært? Jeg innbiller meg at jeg er like tøff nå som før og at jeg ved hjelp av litt kvalitetstrening på ski vil komme i form igjen. I'll be back in shape.

  • Comments(4)//www.ole-m.com/#post19