ole-m's blog

ole-m's blog

About this blog

It's a blog - like so many others - with no defined goal. It describes fragments of the bloggers life. You will find stories about sport, epic adventures to foreign countries and less important stories about everyday happenings.

So are the days of our lifes

VrøvlPosted by Ole-Morten Munz Wed, December 17, 2008 15:45:39

Hei alle venner.

Situasjonen i selskapet jeg jobber i for tiden er temmelig spesiell. Jeg bør nok ikke uttale meg før situasjonen er avklart. Derfor skal jeg holde litt kjeft om det, men spesielt interesserte kan ringe meg.

Det som er aller verst er min stadig tilbakevendende forkjølelse. Har tenkt å være med på NM i vintertriathlon, men jeg får jo nesten ikke trent og jeg føler at formen blir dårligere og dårligere. Og det er dumt. For noen uker siden var jeg plutselig i bedre form og kunne løpe fortere på mølla enn det jeg hadde gjort på to år. I dag føler jeg meg frisk igjen så da hadde jeg tenkt å løpe litt. Er jeg frisk eller er jeg ikke? Når blir jeg syk neste gang?

Og til dere som lurer på hvorfor det er så lenge mellom hvert blog innlegg, så er det fordi jeg har vært litt sliten i det siste. Mørketida gjør meg trøtt. Men ikke redd, jeg vet sola snart er tilbake.

Og for de som lurer: Think er en fullgod bil. Den er komfortabel, rask, sikker og kul. Den må ikke forveksles med Buddy. Buddy er ingen bil. Ei heller Reva. Så hvis du ikke har sett eller prøvd Think, ikke uttal deg om den. Om Think er et økonomisk forsvarlig prosjekt vil kun fremtiden vise.

  • Comments(0)//www.ole-m.com/#post18